Archív článkov

Čím najzdravšie uvaríme

07.05.2014 20:32
Relatívnou novinkou sú panvice s nepriľnavým a odolným keramickým povrchom, ktorý neuvoľňuje žiadne toxické látky a výpary ani po zahriatí na vysokú teplotu. Sú vhodné aj na indukčné varné dosky.

Molekulárna gastonómia

07.05.2014 20:17
Novinka vo varení! Mlekulárna gastronómia! Čo to vlastne je? Molekulárna gastronómia je  ´vedeckou disciplínou, ktorá študuje fyzikálne a chemické procesy, ktoré prebiehajú počas varenia. Čo skúma molekulárna gastronómia? Ako sa menia ingrediencie pri rôznych spôsoboch tepelnej...

Novinky

27.11.2013 14:55
28.11.2013 bol pridaný nový článok v rubrike do hodinky na stole. 29.11.2013 boli pridané nové fotografie. 22.5.2013 bol pridaný nový článok aj s fotografiou v rubrike  Niečo zdravšie. 24.5.2013 bol pridaný nový článok v rubrike Do hodinky na stole. 27.5.2013 bola upravená úvodná stránka.

Zmrzlina

22.05.2013 14:17
S kúskami čokolády:  215 g smotana na šľahanie  180 ml mlieko  120 g cukor  30 g strúhaná čokoláda  1 bal. cukor vanilkový S kúskami čokolády: Zmiešame mlieko, šľahačku a cukor, dáme mraziť. Keď má hmota správnu konzistenciu, po lyžiciach ju dávam do misky, zasypávam...

Karamelové palacinky

22.05.2013 13:46
Suroviny Cesto: 100g hladkej múky, 125ml mlieka, 2 vajciam, 3 lyžičky masla, soľ, olej Plnka: 80g kryštáloveho cukru, 200g cerstvých jahôd, ovocná šťava, 2 bielky, 1 bal. vanilinového cukru, ríbezľový džem Postup Z rotpusteného masla, múky, vajec, mlieka a zo štipky soli vymišame hladkí palacinkoví...

Pastelova zima

09.01.2013 19:43
V studenom počasí akosi siehneme po hnedej, čierne, alebo tmavosivej farbe. Porušte toto pravidlo a zahviezdite v pastelových alebo výraznych farbách.  
Záznamy: 1 - 6 zo 6

Vytvorte si web stránku zdarma! Webnode