Novinky

Čím najzdravšie uvaríme

07.05.2014 20:32

Relatívnou novinkou sú panvice s nepriľnavým a odolným keramickým povrchom, ktorý neuvoľňuje žiadne toxické látky a výpary ani po zahriatí na vysokú teplotu. Sú vhodné aj na indukčné varné dosky.

Molekulárna gastonómia

07.05.2014 20:17

Novinka vo varení! Mlekulárna gastronómia! Čo to vlastne je? Molekulárna gastronómia je  ´vedeckou disciplínou, ktorá študuje fyzikálne a chemické procesy, ktoré prebiehajú počas varenia. Čo skúma molekulárna gastronómia? Ako sa menia ingrediencie pri rôznych spôsoboch tepelnej...

Novinky

27.11.2013 14:55

28.11.2013 bol pridaný nový článok v rubrike do hodinky na stole. 29.11.2013 boli pridané nové fotografie. 22.5.2013 bol pridaný nový článok aj s fotografiou v rubrike  Niečo zdravšie. 24.5.2013 bol pridaný nový článok v rubrike Do hodinky na stole. 27.5.2013 bola upravená úvodná stránka.